Sacha Baron Cohen, protagonistul comediei cu mare succes de box office "Borat", a devenit cel mai bine platit actor din Marea Britanie dupa ce a incheiat un contract prin care va primi 16 milioane de lire sterline (30,3 milioane de dolari) pentru urm
Sacha Baron Cohen, protagonistul comediei cu mare succes de box office "Borat", a devenit cel mai bine platit actor din Marea Britanie dupa ce a incheiat un contract prin care va primi 16 milioane de lire sterline (30,3 milioane de dolari) pentru urmatorul sau film. Actorul va primi o transa de 13,2 milioane de dolari pentru drepturile asupra noului sau film "Bruno" si 15% din incasari.
Intelegerea cu Universal Pictures a fos incheiata dupa ce cel mai recent film al lui Cohen, "Borat! - Invataturi din America pentru ca toata natia Kazahstanului sa profite", s-a dovedit o mina de aur, avand incasari de 113,7 milioane de dolari la nivel mondial in numai doua saptamani de la lansare.
Comentand asupra acestei intelegeri, analistii de la prestigioasa revista Forbes au declarat: "Acest lucru ii permite sa intre in randul elitei de la Hollywood a marilor comedieni si sa candideze pentru un loc in topul 100 al celebritatilor realizat de Forbes". Salariul primit de Cohen le depaseste cu mult pe cele primite de actori consacrati, precum Sean Connery, Anthony Hopkins sau Michael Caine, pentru un singur film.
Suma il plaseaza pe Baron Cohen intre cele mai bine platite staruri americane: Jim Carrey (24,6 milioane de dolari pentru "Dumnezeu pentru o zi"), Mike Myers (24,6 milioane de dolari si 21% din incasari pentru "Goldmember") si Eddie Murphy (20,8 milioane de dolari si 20% din incasari pentru "Profesorul trasnit 2"). Bruno este cel mai recent personaj creat de Baron Cohen, caracterizat drept "vocea TV a tineretului austriac". In topul celor mai bine platiti actori britanici, "Borat" este urmat de Ewan McGregor, cu 20 de milioane de dolari, Keira Knightley, 20 milioane dolari, Orlando Bloom, 17 milioane de dolari, sir Ian McKellen, 17 milioane, Hugh Grant, 16 milioane, Ralph Fiennes, 15 milioane, Catherine Zeta-Jones, 12 milioane, Daniel Radcliffe, 12 milioane de dolari, Sean Connery, 12 milioane, Anthony Hopkins, 12 milioane. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.