Jucatorul roman de la Sahtar a indeplinit ieri oficiile de translator pentru patronul lui Dinamo Kiev
Echipa ucraineana a sosit ieri la pranz la Bucuresti fara cel mai valoros jucator al sau, Serghei Rebrov, dar cu Florin Cernat in mare forma,
Jucatorul roman de la Sahtar a indeplinit ieri oficiile de translator pentru patronul lui Dinamo Kiev
Echipa ucraineana a sosit ieri la pranz la Bucuresti fara cel mai valoros jucator al sau, Serghei Rebrov, dar cu Florin Cernat in mare forma, fotbalistul roman fiind anuntat ca titular la Dinamo. Acesta a surprins asistenta la Aeroportul "Aurel Vlaicu", fiind folosit pe postul de translator al lui Igor Surkis, patronul ucrainenilor. "Nu vom mai face aceleasi greseli ca in meciul de la Kiev. Nu stiu daca vor fi schimbari in echipa fata de acel meci, numai antrenorul poate spune asta, el este cel care decide", a spus Surkis. Acesta a anuntat ca angajatii sai nu vor fi platiti pentru acest meci, ei avand prime de obiectiv. "Prima nu stiu daca este mai mica decat cea de la Steaua, dar eu nu platesc pe un singur meci, ci numai la obiectiv", a spus patronul lui Dinamo Kiev. Florin Cernat, ca si ceilalti coechipieri ai sai, a refuzat sa faca declaratii, spunand doar ca este optimist in ceea ce priveste obtinerea unei victorii in partida cu Steaua. Totusi, el a afirmat pentru presa ucraineana, inaintea plecarii de la Kiev, ca se asteapta la o primire ostila din partea suporterilor stelisti, "mai ales pentru ca am jucat la Dinamo Bucuresti, un pacat de netolerat pentru suporterii din Ghencea". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.