Dupa dusurile reci cu Lyon si Real Madrid, care au adus infrangeri rusinoase la Bucuresti si una digerabila in Spania, Steaua joaca diseara cu un adversar mai apropiat ca valoare, impotriva caruia are nevoie de doar un punct pentru a merge in primava
Dupa dusurile reci cu Lyon si Real Madrid, care au adus infrangeri rusinoase la Bucuresti si una digerabila in Spania, Steaua joaca diseara cu un adversar mai apropiat ca valoare, impotriva caruia are nevoie de doar un punct pentru a merge in primavara Cupei UEFA.
Ros-albastrii au obtinut o victorie superba si surprinzatoare la Kiev, chiar la primul sau meci dupa zece ani in Liga Campionilor, iar astazi trebuie sa demonstreze ca, macar in Est, raman o forta, in fata unei alte trupe de valoare din spatele fostei Cortine de Fier.
Cosmin Olaroiu a reluat ieri exact declaratiile din sezonul trecut al Cupei UEFA, cand echipa sa scotea rezultate bune in deplasare si avea nevoie de meciuri nule acasa pentru a merge mai departe. "Un rezultat de egalitate ne poate califica, dar e greu sa joci la egal, implica un risc mare, noi ne pregatim sa castigam acest meci. Nici o infrangere nu este echivalenta cu eliminarea, pentru ca mai sunt doua meciuri, al nostru la Lyon si al lor acasa cu Real Madrid, dar e bine sa depindem de noi, sa nu asteptam jocul rezultatelor", a spus Olaroiu. Antrenorul Stelei a gasit si reteta pentru ca echipa sa sa isi atinga obiectivul: "Sa avem mai multa personalitate, mai mult curaj decat am avut in celelalte meciuri de acasa. Am jucat cu multa teama, n-am reusit sa ne stapanim emotiile, am facut multe greseli care ne-au costat. Sper ca meciurile pe care le-am jucat pana acum sa ne fi dat experienta si curaj si sa putem juca precum la Kiev, desi acolo a fost o conjunctura favorabila". In mod logic, s-a pus problema rezultatelor neconvingatoare ale Stelei in ultima perioada. "Am jucat foarte multe meciuri, am avut o pauza de doua saptamani in vara, care nu inseamna nimic, dar ne dorim sa evoluam la acest nivel si trebuie sa facem fata pe ambele fronturi, Cupa UEFA si campionat. Cu revenirile lui Mirel Radoi, a lui Cristocea, de la primavara cu Victoras Iacob si cu Nesu vom capata echilibru si sper sa facem fata", a explicat Olaroiu. "Este o lipsa de continuitate, au fost meciuri in care am jucat bine si nu am castigat si meciuri in care am evoluat mult sub ce ne asteptam, insa Champions League este cu totul altceva, e alta motivatia", a explicat Oli de ce asteapta altceva de la echipa sa in meciul din aceasta seara. In afara de motivatia pe care va incerca sa le-o inoculeze antrenorul in vestiar, jucatorii Stelei joaca si pentru o prima consistenta, Gigi Becali anuntand ca va oferi o recompensa de 300.000 de euro pentru toata echipa in cazul unei victorii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.