Sorin Oprescu a anuntat, la Realitatea TV, ca va fi contracandidatul lui Mircea Geoana pentru presedintia PSD, la Congresul din 10 decembrie. Rugat sa raspunda prin "da" sau "nu" la intrebarea privind o posibila candidatura la sefia partidului, Opres
Sorin Oprescu a anuntat, la Realitatea TV, ca va fi contracandidatul lui Mircea Geoana pentru presedintia PSD, la Congresul din 10 decembrie. Rugat sa raspunda prin "da" sau "nu" la intrebarea privind o posibila candidatura la sefia partidului, Oprescu a raspuns: "Dupa cum imi arata mie aritmetica - da". Mircea Geoana a profitat de neintelegerile existente intre Oprescu si unii membri de la PSD Bucuresti al carui sef este, sustinand ca ar fi fost mai bine ca acesta sa-si anunte candidatura in cadrul organizatiei din care face parte si nu la televizor.
Tot la Realitatea TV si-a anuntat ieri intentia de a candida si senatorul Serban Nicolae. El a spus ca se gandeste sa-si depuna candidatura la Congresul Extraordinar din 10 decembrie. Fost consilier prezidential si apropiat al lui Ion Iliescu, Nicolae a spus ca cei care au deja functii de vicepresedinti de 3-4-5 ani si nu reusesc sa deblocheze situatia din PSD ar trebui sa faca un pas inapoi.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.