Un grup de sase cetateni romani, un israelian si un lituanian - condamnati de instantele romane pentru diverse infractiuni -, va fi extradat astazi din Italia, Spania, Germania, Austria si Belgia, acestia urmand sa-si ispaseasca pedepsele in inchi
Un grup de sase cetateni romani, un israelian si un lituanian - condamnati de instantele romane pentru diverse infractiuni -, va fi extradat astazi din Italia, Spania, Germania, Austria si Belgia, acestia urmand sa-si ispaseasca pedepsele in inchisori din Romania.
Israelianul este condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la 3 ani si 10 luni de inchisoare, pentru comiterea infractiunii de furt calificat, iar cetateanul lituanian a fost condamnat de Judecatoria Oradea la o pedeapsa cu inchisoare timp de 3 ani, pentru comiterea infractiunilor de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea unui autovehicul cu numere false de inmatriculare. Cei sase romani - cu varste cuprinse intre 27 si 52 de ani - vor fi transferati din arestul politiilor din Milano, Madrid, Viena si Frankfurt, localitati unde au comis infractiuni de furt, inselaciune si contrabanda. Ei vor sta in inchisorile din Romania intre unu si patru ani. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.