Disparitiile de copii s-au inmultit ingrijorator in ultimele luni, tinzand sa devina un fenomen in masa.
Aproape in fiecare zi Politia Romana anunta cel putin doua cazuri de acest gen. In ciuda eforturilor autoritatilor, numarul persoane
Disparitiile de copii s-au inmultit ingrijorator in ultimele luni, tinzand sa devina un fenomen in masa.
Aproape in fiecare zi Politia Romana anunta cel putin doua cazuri de acest gen. In ciuda eforturilor autoritatilor, numarul persoanelor disparute creste pe zi ce trece. Si doar o parte dintre acestea sunt gasite.
Ultimele cazuri de acest gen s-au inregistrat in urma cu cateva zile, cand o adolescenta de 14 ani, din Bucuresti, si doi frati din Harghita, nevorbitori de limba romana, au fost dati disparuti, fiind cautati de rude si Politie. Maria Gabriela Anghel, in varsta de 14 ani, din Bucuresti, nu a mai luat legatura cu familia de la mijlocul saptamanii trecute. In ziua disparitiei a plecat la Scoala Generala nr. 46, din Sectorul 2 si nu s-a mai intors. Tatal ei a declarat ca a mai lipsit de doua ori de acasa, cate o noapte, revenind insa a doua zi. La data disparitiei, fata era imbracata cu o geaca de fas de culoare visinie, blugi de culoare albastra si incaltaminte sport. Maria Gabriela are 1,65 metri inaltime, 55 de kilograme, constitutie "bine dezvoltata", ten deschis, fata ovala, ochii negri si parul saten, pana la umeri.
De asemenea, potrivit Mediafax, doi frati au disparut din comuna Varsag, judetul Harghita, pe 17 noiembrie. Cei doi copii, Janos, in varsta de 13 ani, si Laszlo Barcsai, de 12 ani, au plecat de acasa vinerea trecuta. La data disparitiei se stie doar ca cei doi purtau cizme de cauciuc, insa nu se cunosc amanunte despre imbracamintea lor. Janos este blond si are 1,50 metri, iar fratele sau Laszlo este brunet si are 1,55 metri. Cei doi minori nu vorbesc limba romana, ci numai limba maghiara. Politia le solicita celor care pot oferi informatii despre copiii disparuti sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie sau sa apeleze gratuit numarul de urgenta 112. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.