Seful PRM, Corneliu Vadim Tudor are, incepand de ieri, un nou consilier de imagine: actrita Oana Zavoranu sau Querida, numele ei de scena. Peremistul a racolat-o pe Zavoranu in partidul sau, intentionand sa o propulseze deputat. "Am ales cu toata luc
Seful PRM, Corneliu Vadim Tudor are, incepand de ieri, un nou consilier de imagine: actrita Oana Zavoranu sau Querida, numele ei de scena. Peremistul a racolat-o pe Zavoranu in partidul sau, intentionand sa o propulseze deputat. "Am ales cu toata luciditatea de care sunt capabila sa ma alatur unui partid pe al carui lider il iubesc si il respect(...) Sunt perfect constienta de imensa povara care planeaza pe umerii mei si stiu ca sunt milioane de tineri care si-ar dori sa fie in locul meu. Pe cat de firava sunt, am o forta si o capacitate de de a lupta imensa, cu mafia si cu tot ceea ce se intampla in aceasta tara", s-a confesat Zavaranu, in prima sa aparitie de om mare. La randul sau, Vadim Tudor a povestit ca i-a propus Queridei sa se inscrie in PRM in luna iulie, cand actrita i-a solicitat un interviu pentru un post de televiziune, insa ea i-a cerut timp de gandire, ceea ce, in opinia liderului PRM, "e semn de maturitate". "Va dati seama ca nu o vom pune sa care benere sau sa lipeasca afise cu bidineaua. Ea arata bine si vorbeste bine. Munceste si isi castiga existenta din munca ei. Sunt si altele care arata bine, dar nu prea mi-e clar de unde isi castiga existenta. Ma tin departe de astfel de personaje, ca sa nu imi strice educatia", a mai spus liderul PRM. Acesta i-a facut si o surpriza Oanei Zavoranu, anuntand ca aceasta a fost distribuita intr-un film artistic dupa un scenariu al sau, "Candele de zapada", in regia lui Sergiu Nicolaescu. "Am avut o rugaminte la amicul meu din tinerete, Sergiu Nicolaescu, sa ofere doua roluri importante in acest film unor oameni pe care ii stimez foarte mult: Florin Piersic si Oana Zavoranu", a spus Vadim. Actrita de telenovele s-a aratat atat de incantata de noul ei serviciu, incat l-a acoperit cu complimente pe seful Vadim, despre care a spus ca il respecta "prin toti porii". "Oana face cat o divizie intreaga de politicieni", a fost concluzia peremistului, despre actrita care da impresia "unei persoane bine mobilate si cu bun simt". (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.