Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu (foto), i-a invitat afara din partid pe membrii grupului Flutur. Intr-un discurs tinut la reuniunea Ligii alesilor locali ai PNL, Tariceanu a spus ca nu crede ca ""un grup mic, cu o agenda proprie"", alta dec
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu (foto), i-a invitat afara din partid pe membrii grupului Flutur. Intr-un discurs tinut la reuniunea Ligii alesilor locali ai PNL, Tariceanu a spus ca nu crede ca ""un grup mic, cu o agenda proprie"", alta decat a partidului, va ajuta PNL.

""Din contra, cred ca ne va parazita"", a comentat Tariceanu, imprumutand terminologia lui Theodor Stolojan. ""E mai bine ca apele sa se desparta"", a mai spus premierul, invitand grupul Flutur sa plece langa Stolojan, fiind convins ca acesta nu va reusi sa destabilizeze PNL. ""Nu cred ca trebuie sa consideram ca este sfarsitul pamantului. Daca vor sa duca partidul pe altarul cuiva, cat voi fi eu presedinte nu vor reusi"", a completat el cu tema favorita a liberalilor, aceea ca Stolojan incearca sa puna PNL la dispozitia lui Traian Basescu. Ca o dovada, Tariceanu a povestit si ca, in ultimele zile, Flutur era ""speriat"" si parea ""ca are o misiune de indeplinit"". La reuniunea de ieri, criticile premierul s-au indreptat in special catre domeniul agriculturii, pastorit de Gheorghe Flutur.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.