Presedintele Traian Basescu a zidit, ieri, prima dintre cele 555 de tevi care vor sustine pasajul suprateran Basarab - viitoarea cale de legatura auto intre zona Grozavesti si Bd. Titulescu.
In discursul rostit, Basescu a recunoscut ca i
Presedintele Traian Basescu a zidit, ieri, prima dintre cele 555 de tevi care vor sustine pasajul suprateran Basarab - viitoarea cale de legatura auto intre zona Grozavesti si Bd. Titulescu.
In discursul rostit, Basescu a recunoscut ca investitia incepe cu o intarziere de trei ani, dar a apreciat "curajul" actualului edil-sef de a nu abandona proiectul. Presedintele i-a amintit lui Adriean Videanu "sa dea drumul" si celorlalte proiecte pe care le-a croit in mandatul sau de primar general al Capitalei. "Din pacate, ce se intampla astazi trebuia sa se intample acum 3 ani; o intarziere care ne costa si pe care, chiar dvs., presa, o sesizati atunci cand aratati situatiile dificile de trafic din Capitala", a spus seful statului. Traian Basescu s-a referit si la locuitorii din zona Bd. Titulescu: "Avem solutii de izolare fonica, de protectie impotriva poluarii cu gaze de esapament, tramvaiele vor fi silentioase si sper ca tramvaiele noi le vom vedea pe linia 41 cat de curand", a anuntat presedintele.
La randul sau, Adriean Videanu a spus ca municipalitatea va suporta contravaloarea termopanelor si consolidarea blocurilor din zona. "As vrea sa incercam sa iesim dintr-o nostalgie: Bucurestiul nu mai poate ramane Micul Paris, cum nu poate deveni nici Marele Bucuresti. Vom pastra Micul Paris conservat in zona Istorica, in alte zone insulare ale Capitalei, dar trebuie sa stim toti ca Bucurestiul nu poate ramane la stadiul la care nostalgicii orasului il mai vad inca", a apreciat Basescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.