Directorul General al Federatiei Romane de Fotbal a declarat ieri ca nu crede ca membrii Comitetului Executiv al FRF vor vota pentru amanarea celor doua etape ale returului Ligii I, programate a se disputa in luna decembrie.
Lupescu considera mult prea incarcat programul competitional al anului 2007 pentru a putea fi luata decizia de amanare a celor doua etape, asa cum doresc cele mai multe dintre echipele competitoare.
"Nu cred ca se va putea aproba o astfel de solicitare pentru ca nu exista loc in calendarul competitional, care este foarte incarcat. Sa fie reprogramate cele doua etape ar insemna sa ducem campionatul pana la jumatatea lui iunie sau chiar mai tarziu, si nu este normal acest lucru", a declarat Lupescu. Doar cinci dintre cele 18 cluburi din Liga I, Rapid, UTA, Gloria Bistrita, FC Farul Constanta si Pandurii Tg. Jiu, nu sunt de acord ca etapele a 18-a si a 19-a, din retur, programate in acest an, pe 2, respectiv 9 decembrie, sa fie amanate pentru sfarsitul lunii februarie sau inceputul lui martie a anului 2007. Cluburile respective sustin ca programul, stabilit inca din vara, trebuie respectat. (MIG)