Antrenorul secund al echipei de polo Steaua, Gelu Lisac, a primit avertisment din partea Biroului Federal al FRP in urma incidentelor de la Bazinul Floreasca din weekend-ul trecut si va sta pe banca in derby-ul de azi, cu CSM Oradea, care se disputa
Antrenorul secund al echipei de polo Steaua, Gelu Lisac, a primit avertisment din partea Biroului Federal al FRP in urma incidentelor de la Bazinul Floreasca din weekend-ul trecut si va sta pe banca in derby-ul de azi, cu CSM Oradea, care se disputa de la ora 13.
Biroul Federal al FR Polo a analizat, ieri, propunerile Comisiei de Disciplina de a sanctiona incidentele din finalul meciului dintre rivalele Steaua si Dinamo, incheiat cu scorul de 8-8. Dupa discutii pro si contra, federalii s-au aratat pacifisti in cazul lui Lisac, mai ales ca a incercat sa linisteasca spiritele incinse ale "militarilor", care au reclamat arbitrajul cuplului Bejenaru-Barabancea. Mai drastici cu Eugen Georgescu, oficialii FRP au mai decis ca principalul Stelei sa stea in tribune in urmatoarele patru etape pentru proteste, in vreme ce jucatorilor Nenciu Bertini si George Georgescu li se permite sa joace, dar numai daca achita o taxa de ridicare a suspendarilor. "Am atras atentia ca, in cazul unei recidive, nu vor mai gasi clementa, iar sanctiunile se vor dubla", ne-a declarat secretarul general al FRP, Tolea Grintescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.