Casa de Cultura a sindicatelor Pitesti gazduieste zilele acestea ""Festivalul de muzica lautareasca veche Zavaidoc"". Un invitat de seama la acest eveniment este Constanta Teodorescu, singura fiica in viata a marelui interpret. Ea a fost de acord sa
Casa de Cultura a sindicatelor Pitesti gazduieste zilele acestea ""Festivalul de muzica lautareasca veche Zavaidoc"". Un invitat de seama la acest eveniment este Constanta Teodorescu, singura fiica in viata a marelui interpret. Ea a fost de acord sa raspunda catorva intrebari legate de celebrul sau tata. ""Plangea pentru ca stia ca o sa moara""
Casa de Cultura a sindicatelor Pitesti gazduieste zilele acestea ""Festivalul de muzica lautareasca veche Zavaidoc"". Un invitat de seama la acest eveniment este Constanta Teodorescu, singura fiica in viata a marelui interpret. Ea a fost de acord sa raspunda catorva intrebari legate de celebrul sau tata. Jurnalul National: Doamna Constanta, ce va mai amintiti despre tatal dumneavoastra?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.