Soseaua Petricani din Bucuresti a fost acoperita de apa, ieri dimineata, iar zece imobile au fost inundate, dupa o avarie a conductei magistrale de apa administrate de compania Apa Nova. Din cauza fisurarii tevii cu diametrul de un metru, presiunea a
Soseaua Petricani din Bucuresti a fost acoperita de apa, ieri dimineata, iar zece imobile au fost inundate, dupa o avarie a conductei magistrale de apa administrate de compania Apa Nova. Din cauza fisurarii tevii cu diametrul de un metru, presiunea apei a dislocat asfaltul soselei, formandu-se un gheizer de 20-30 de metri.
Traficul rutier a fost afectat pe soseaua Petricani, care face legatura intre Petricani si Doamna Ghica. Utilajele companiei au inceput interventia pentru remedierea avariei la aproximativ o ora dupa producerea acesteia. Responsabilii locali considera ca fisura s-a produs din cauza retelei invechite, conducta magistrala care traverseaza soseaua Petricani fiind veche de cel putin 40 de ani.
Primarul Sectorului 2, Neculai Ontanu, prezent la fata locului, a declarat ca autoritatea locala va acorda asistenta juridica proprietarilor celor zece imobile afectate de inundatie, pentru a-si acoperi pagubele produse, dupa ce apa provenita din conducta a ajuns in gospodarii pana la un metru inaltime. Avaria a fost remediata pana la sfarsitul zilei. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.