Disputa pentru sefia PSD incepe sa intre in linie dreapta. Primul pretendent oficial: actualul sef al partidului, Mircea Geoana. El si-a lansat ieri, la Craiova, candidatura pentru un nou mandat de presedinte, alegand filiala din care face parte ca p
Disputa pentru sefia PSD incepe sa intre in linie dreapta. Primul pretendent oficial: actualul sef al partidului, Mircea Geoana. El si-a lansat ieri, la Craiova, candidatura pentru un nou mandat de presedinte, alegand filiala din care face parte ca punct de plecare in cursa pentru Congresul de la 10 decembrie.


""Oltenii sunt obisnuiti sa fie sefi si iata (a€¦) solicit organizatiei din care fac parte sa ma sprijine pentru un nou mandat de presedinte al PSD"", s-a rugat Geoana de cei 300 de pesedisti doljeni prezenti la Conferinta extraordinara, spunandu-le ca Oltenia va da viitorul premier al Romaniei si, ca atare, trebuie sa il ajute sa-si formeze echipa si sa nu dea votul acelor ""colegi care au tot atacat partidul"". Organizatia a spus ""da"" prin vocea presedintelui Ion Calin, pentru ca, dupa cum a descris primarul comunei Rast, Iulian Filisteanu, ""mir inseamna pace si numele sau (n.r. - Mircea Geoana) este predestinat de a aduce liniste si pace in PSD"". Geoana nu are deocamdata oficial un contracandidat, insa unul ar putea fi liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, acesta lasand joi seara de inteles ca va intra in cursa pentru presedintia partidului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.