""Copiii"" lui Gigi Netoiu. Aflat in razboi total cu suporterii si conducatorii dinamovisti, ""Comandantul"" va incerca azi sa-si plateasca politele cu ajutorul fotbalistilor pe care ii are sub comanda lui Dan Petrescu.
Candva idol al arenei din Stefan cel Mare, mai ales atunci cand a facut-o campioana pe Dinamo din postura de patron al Universitatii Craiova, Gigi Netoiu este acum la cutite cu gruparea ""alb-rosie"".

RUPTURA. Prapastia dintre ""Comandant"" si Dinamo s-a oficializat in urma cu zece zile, cand Netoiu i-a atacat cu o virulenta neasteptata pe bosii din Floreasca. ""Sunt niste imbecili"", a sunat declaratia incredibila a lui Netoiu, clubul replicand printr-un comunicat oficial. Nici suporterii nu s-au lasat mai prejos, acestia scandand acum cu fiecare ocazie impotriva celui pe care l-au adulat pana nu demult.

RAZBUNARE. Chiar daca inca figureaza ca vicepresedinte in scriptele lui AFC Dinamo, societate nonprofit ce detine 34% din noua societate care finanteaza echipa de fotbal, nimic nu l-ar face azi mai fericit pe Netoiu decat infrangerea ""cainilor"". ""Comandantul"" are si parghiile prin care se poate asigura de verticalitatea fotbalistilor Unirii Urziceni, in lotul careia detine nu mai putin de sase jucatori: C. Dobre, Costescu, Cr. Vlad, Ir. Voicu, Vrajitoarea si Aldea. De partea cealalta, tehnicianul dinamovist Mircea Rednic nu poate conta pe serviciile lui Catalin Munteanu si Ze Kalanga, ambii accidentati. Dinamo, data in judecata