Internationalul polonez Jacek Bak a afirmat ca i s-a propus o suma de bani pentru a nu-si apara corect sansele la meciul cu Belgia, castigat de Polonia la Bruxelles, cu 1-0. "S-a intamplat ceva ciudat inainte de inceperea partidei. Mi s-a propus sa v
Internationalul polonez Jacek Bak a afirmat ca i s-a propus o suma de bani pentru a nu-si apara corect sansele la meciul cu Belgia, castigat de Polonia la Bruxelles, cu 1-0. "S-a intamplat ceva ciudat inainte de inceperea partidei. Mi s-a propus sa vand meciul cu Belgia", a declarat fundasul de 33 de ani pentru cotidianul "Przeglad Sportowy". Potrivit jurnalului "Dziennik", lui Bak i s-a oferit, inainte de meci, suma de 10.000 de euro pentru a comite un fault in propriul careu. Bak a refuzat sa dezvaluie detaliile propunerii, dar capitanul Poloniei, Maciej Zurawski, a confirmat spusele fundasului. "Daca aceasta tentativa de coruptie a avut loc cu adevarat si Bak are dovezi in acest sens, el va fi considerat un erou. Insa nu as vrea sa fiu in pielea lui daca este o minciuna. Belgienii nu vor lasa acest caz nerezolvat. Cu siguranta va exista o ancheta a UEFA", a precizat Tomaszewski, fost portar al Poloniei, care considera ca Belgia risca sa fie exclusa din preliminarii daca se va demonstra ca a existat o tentativa de coruptie, iar in caz contrar Bak ar putea fi suspendat pe viata. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.