Campionii se gAndesc deja la meciul cu Dinamo Kiev . Desi vor evolua astazi, de la ora 14:00, la Targu-Jiu, contra Pandurilor, jucatorii Stelei sunt deja concentrati pentru meciul de marti seara din Liga Campionilor, cu Dinamo Kiev, care le-ar putea
Campionii se gAndesc deja la meciul cu Dinamo Kiev . Desi vor evolua astazi, de la ora 14:00, la Targu-Jiu, contra Pandurilor, jucatorii Stelei sunt deja concentrati pentru meciul de marti seara din Liga Campionilor, cu Dinamo Kiev, care le-ar putea aduce calificarea in primavara europeana.
In vederea partidei cu gorjenii, antrenorul Cosmin Olaroiu ar putea menaja o serie de titulari, printre care Petre Marin, Dorin Goian, Sorin Paraschiv si Valentin Badea, primii doi evoluand si in meciul echipei nationale de la Cadiz, cu Spania. Meciul Pandurii - Steaua este programat de la ora 14:00 si va fi transmis in direct de National TV.

OBOSEALA. Revenit in jocul cu FC National, capitanul Mirel Radoi a vorbit despre epuizarea fizica din lotul ros-albastrilor. ""Lupta pe trei fronturi este foarte obositoare. Speram sa ne fereasca Dumnezeu de accidentari si sa ne depasim performanta de anul trecut."" Radoi a explicat si motivele pentru care trupa din Ghencea a parut speriata de Real Madrid si de Olympique Lyon. ""Contra echipelor mari intervine inevitabil teama de a nu pierde la o diferenta mare. Mai ales ca Lyon si Real Madrid sunt doua echipe care se bat pentru castigarea Ligii Campionilor.""

INTERES. Cele 500 de bilete pentru meciul cu Dinamo Kiev scoase joi la vanzare s-au epuizat intr-o jumatate de ora, iar ""militarii"" se gandesc deja sa mai comercializeze si altele. Clubul ucrainean a solicitat doar 150 din cele 2.000 de bilete pe care Steaua le-a rezervat, conform regulamentului, pentru fanii echipi vizitatoare. Acestea vor fi scoase la vanzare in acest week-end sau luni, cu 24 de ore inaintea partidei. Ca de obicei, interesul suporterilor stelisti este unul foarte mare, iar cererea de bilete depaseste cu mult capacitatea arenei din Bdul Ghencea. ""Tichetele pe care le vom scoate la vanzare zilele acestea, din stocul refuzat de clubul din Kiev, nu vor putea satisface in totalitate solicitarile fanilor din Bucuresti si din tara"", a dezvaluit unul dintre oficialii campioanei en-titre. Ambitie


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.