""Directorii generali ai Electrica si Romgaz sunt suspendati din functii pentru 30 de zile, Corpul de control al ministrului Economiei a demarat o ancheta in urma mai multor sesizari care acuza nereguli in achizitii"", a declarat ieri Codrut Seres, m
""Directorii generali ai Electrica si Romgaz sunt suspendati din functii pentru 30 de zile, Corpul de control al ministrului Economiei a demarat o ancheta in urma mai multor sesizari care acuza nereguli in achizitii"", a declarat ieri Codrut Seres, ministrul Economiei si Comertului. Potrivit ministrului, actiunea Corpului de control vizeaza in special contractele de achizitii incheiate de Electrica si Romgaz.

PROCEDURA. Seres i-a suspendat pe cei doi directori generali ai Electrica, Nicolae Coroiu, si Romgaz, Alexa Jakab, pentru a da timp Corpului de control al ministrului sa faca verificarile de rigoare. Ministrul nu a spus exact care sunt neregulile din cauza carora este verificata activitatea celor doi directori generali ai companiilor din subordinea Ministerului Economiei si Comertului (MEC). Suspendarea celor doi ar putea fi efectul anchetei demarate in primavara la Complexele Turceni si Rovinari si la SNLO, in urma careia s-au constatat mai multe nereguli in contractele de furnizare a energiei electrice. Ministerul a decis suspendarea celor doi miercuri dupa-amiaza, potrivit lui Seres contactat de Antena 3.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.