Navol Oltenita a anuntat, ieri, ca Tribunalul Calarasi a dispus, in luna octombrie, intrarea santierului naval in procedura de insolventa. Instanta a dispus, totodata, imobilizarea actiunilor Navol Oltenita, se arata intr-un comunicat al firmei remis
Navol Oltenita a anuntat, ieri, ca Tribunalul Calarasi a dispus, in luna octombrie, intrarea santierului naval in procedura de insolventa. Instanta a dispus, totodata, imobilizarea actiunilor Navol Oltenita, se arata intr-un comunicat al firmei remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Pentru evitarea intrarii Navol in executare silita, actionarii Navol au incheiat, in luna august, un acord cu firma olandeza Dieselservice Papendrecht, prin care noul partener al constructorului naval urma sa preia managementul companiei si datorii de noua milioane dolari la Banca Comerciala Romana. Navol produce, repara si comercializeaza nave si echipamente navale si are un capital social de 20,6 milioane de lei, detinut in principal de SIF Muntenia - 49,9% si Ioan Alexandru - 30,5%. Anul trecut, Navol a consemnat pierderi nete de 4,5 milioane de lei, fata de un rezultat negativ de 4,7 milioane de lei in 2004. Veniturile totale s-au redus la 12,5 milioane de lei, de la 23,13 milioane de lei. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.