Faimosul dansator Michael Flatley este internat in spitalul Harley Street, unde este tratat de o boala necunoscuta, insa foarte grava.
Artistul, care si-a castigat faima mondiala cu Riverdance, a fost nevoit sa-si anuleze turneu programat in Eu
Faimosul dansator Michael Flatley este internat in spitalul Harley Street, unde este tratat de o boala necunoscuta, insa foarte grava.
Artistul, care si-a castigat faima mondiala cu Riverdance, a fost nevoit sa-si anuleze turneu programat in Europa, din cauza unei infectii care "i-a afectat intregul corp. Michael este foarte, foarte bolnav" a declarat purtatorul sau de cuvant. Alaturi de Flatley se afla si sotia sa Niamh O'Brien. Un prieten al cuplului a declarat, la randul sau, ca "Michael este foarte rau. Nu stim ce boala are, dar se pare ca i-a afectat intreg organismul". Flatley tocmai s-a casatorit luna trecuta, in cadrul unei ceremonii fastuoase. Se pare ca desi vestea s-a aflat abia acum, artistul este in spital de mai multa vreme. La inceputul acestui an, Michael a dezvaluit ca s-a tratat de cancer la piele, dar a insistat ca dupa tratament, s-a vindecat complet. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.