Dupa ce patronul Stelei a declarat ca intalnirea dintre Dinamo si Otelul a fost "amicala". "E foarte greu sa iesim in Europa cu asemenea personaje. Ar trebui aplicate pedepse maxime pentru astfel de declaratii", a comentat Ionut Lupescu. Acesta a pri
Dupa ce patronul Stelei a declarat ca intalnirea dintre Dinamo si Otelul a fost "amicala". "E foarte greu sa iesim in Europa cu asemenea personaje. Ar trebui aplicate pedepse maxime pentru astfel de declaratii", a comentat Ionut Lupescu. Acesta a primit sprijin si din partea lui Dumitru Dragomir, seful LPF: "Daca nu are dovezi, nu ar trebui sa vorbeasca. Amenzile sunt prea mici". Gigi Becali (foto dreapta) va aparea in curand in fata Comisiei de disciplina, fiindca impotriva sa a depus Dinamo un memoriu, prin care acuza ca afirmatiile patronului stelist au "sifonat" imaginea clubului. Singurul dinamovist care nu a fost deranjat de declaratia boss-ului stelist a fost Cornel Dinu: "Cine se uita in gura lui Gigi Becali e ori de la puscarie, ori de la balamuc". In prezent, Gigi Becali "executa" o suspendare de un an si jumatate, cu care a fost pedepsit de catre Comisia de disciplina pentru declaratiile la adresa arbitrilor Sorin Corpodean, Miklos Nagy si a clubului CFR Cluj, impotriva careia a fost inaintat apel de ambele parti. O decizie importanta in privinta derapajelor verbale ale patronului Stelei se va lua luni, la Piatra Neamt, in sedinta Comitetului Executiv care va discuta modificarea de regulament in sensul depunctarii echipelor ale caror patroni fac declaratii calomnioase sau jignitoare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.