Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, a fost desemnat "lordul" meciului cu Spania (Petre Marin a fost considerat "durul" partidei), calificativul fiind acordat de cotidianul spaniol "As". "Amplasament magnific, spirit de lider si un fabulos picior stan
Capitanul Romaniei, Cristian Chivu, a fost desemnat "lordul" meciului cu Spania (Petre Marin a fost considerat "durul" partidei), calificativul fiind acordat de cotidianul spaniol "As". "Amplasament magnific, spirit de lider si un fabulos picior stang, lovitura libera executata de el neputand fi retinuta decat de cel mai bun Casillas", scrie "As" despre Chivu.
Despre meciul de miercuri seara, Chivu a afirmat ca Romania a scos un rezultat bun, chiar daca jocul n-a fost stralucit in prima repriza. "Am stiut insa sa ne sprijinim, sa strangem randurile si sa indepartam pericolul. In repriza a doua a fost mult mai bine. Se confirma inca o data ca nu trebuie sa joci bine ca sa castigi", a spus Chivu. Despre faptul ca Romania a fost aplaudata de spectatorii spanioli in repriza a doua, Chivu a afirmat: "Este o tara civilizata, care intelege fotbalul asa cum trebuie, ca e doar un sport, iar spectacolul trebuie apreciat". Referindu-se la absenta lui Mutu, Chivu a declarat ca nici un jucator nu este de neinlocuit. "Mutu s-ar fi bucurat sa fie aici, ar fi fost inca un prilej sa demonstreze ca este unul dintre cei mai buni atacanti din lume", a spus Chivu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.