Chiar daca nu se mai afla in fruntea institutiei, Teodor Atanasiu stie ce se intampla in interiorul Ministerului Apararii.
Informatiile vin regulat de la persoane care i-au ramas fidele chiar si dupa numirea lui Sorin Frunzaverde. Prin intermed
Chiar daca nu se mai afla in fruntea institutiei, Teodor Atanasiu stie ce se intampla in interiorul Ministerului Apararii.
Informatiile vin regulat de la persoane care i-au ramas fidele chiar si dupa numirea lui Sorin Frunzaverde. Prin intermediul a trei adrese de e-mail (atanasiu_t@hotmail.com; atanasiu_t@zappmobile.com; atanasiu_t@zappmobile.ro), Teodor Atanasiu primeste zilnic din partea Directiei Relatii Publice (DRP) a Ministerului Apararii toate informatiile care privesc agenda oficiala a ministrului Frunzaverde si a celorlalti sefi din Armata, sinteza intalnirilor oficiale care au loc la sediul central al MAp (M100), precum si amanunte de la oricare alt eveniment care se petrece in armata si nu are caracter secret. Astfel, Atanasiu a ramas conectat la realitatile din Armata si nu trebuie sa apeleze prea mult la alte surse pentru a vedea ce-i mai fac fostii subordonati sau miscarile pe care le face actualul ministru al Apararii.
Posibila explicatie a faptului ca Teodor Atanasiu beneficiaza de acest flux informational dinspre Armata, chiar daca nu mai are tangenta cu aceasta institutie, este aceea ca la conducerea DRP se afla, inca, o persoana adusa de Atanasiu de la Alba-Iulia. Surse neoficiale ne-au precizat ca, in scurt timp, este posibil ca Sorin Frunzaverde sa faca unele modificari la nivelul unor structuri din interiorul MAp. Sunt vizate functiile civile unde au fost instalati apropiatii lui Teodor Atanasiu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.