Primarul George Scripcaru, vicepresedinte national al PD si sef al PD Brasov, a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie din Brasov in legatura cu un schimb de terenuri de pe Platforma Roman SA. Magnatul brasovean Ioan Neculaie, p

Primarul George Scripcaru, vicepresedinte national
al PD si sef al PD Brasov,
a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie din Brasov in legatura cu un schimb
de terenuri de pe
Platforma Roman SA.

Magnatul brasovean Ioan Neculaie, patronul uzinei de autocamioane, a oferit Primariei Brasov un teren de acces catre cartierul Noua in suprafata de 1,4 hectare pe fosta pista de rodaj a uzinei, in schimbul a 120 de miliarde de lei vechi, si un teren in alta locatie a municipiului, desi primaria solicitase o alta strada, care trece tot pe teritoriul uzinei.

Procurorul-sef al DNA Brasov, Valentin Selaru, a recunoscut ca i-a chemat pe George Scripcaru, pe consilierul local Paul Gontea, seful Organizatiei Municipale a PD, pe consilierul local Gheorghe Atomei si pe consilierul local Gabor Imre sa-si puna semnaturile pe declaratiile date la DNA pe tema trocului dubios dintre Primarie si Ioan Neculaie, dar nu a oferit mai multe amanunte. Vadit afectat de situatia in care a intrat, primarul Brasovului a declarat: ""Anonima, neanonima, noi ne-am dus sa raspundem la intrebari"", in timp ce consilierul pedist Paul Gontea a acuzat vehement chiar DNA de protejarea coruptiei ""Nu sunt de acord sa dau note explicative. Cum isi permite sa ne deranjeze pentru asa ceva? Anticoruptia numai de hoti nu se ocupa, iar cei care «barbieresc» statul ori sunt de-ai lor, pe aceia nu-i vad"", sustine Gontea.

CONSILIER GENERAL ACUZAT DE CORUPTIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.