YELLOW CLUB. Revenita pe scena muzicii romanesti dupa o perioada mai grea, trupa Krypton va concerta in aceasta seara la Club Yellow (ora 21:00). ""Vocea"" trupei, Tony Seicarescu, nimeni altul decat primul solist al Directiei 5, s-a intors special d
YELLOW CLUB. Revenita pe scena muzicii romanesti dupa o perioada mai grea, trupa Krypton va concerta in aceasta seara la Club Yellow (ora 21:00). ""Vocea"" trupei, Tony Seicarescu, nimeni altul decat primul solist al Directiei 5, s-a intors special din Olanda pentru acest proiect. Componenta actuala a trupei este Tony Seicarescu (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Puiu Mircea (clape), Radu Dumitru (bass) si Ionut Micu (tobe). Tot in Yellow Club, puteti sa va reintalniti maine seara cu trupa Perpetuum (ora 21:00). (A.T.)

ASHA. Un flashback in istoria muzicii pop-rock alaturi de o trupa ASHA de buna! Vino in BackStage Club, sa-ti aduci ASHA aminte de muzica buna: Queen, J. Bon J. , Sting, Robbie Williams si multi altii... Asha deci: ast-seara, dupa ora 21:00. (R.G.)

ANIVERSARE. Kristal Glam Club sarbatoreste in acest week-end trei ani de existenta. In aceasta seara, Kristal incepe aniversarea cu Steve Lawler, un DJ care a reusit sa incante publicul roman de fiecare data cand a fost invitat la pupitrele din Romania. Lawler este considerat unul dintre pionierii ""twisted house"", dar sunetul sau a evoluat de-a lungul timpului: deep, dark, chunky, drivina€™ sexy house. Iar maine petrecerea continua cu Hybrid, special guests. Duoul-minune Mike Truman - Chris Healings, care a revolutionat lumea break-ului, revine la pupitrul Kristal Glam Club maine seara, de la ora 22:00. (R.G.)

CAMEL TOUR. Camel aduce la 15 decembrie noi surprize in Romania, respectiv in Bucuresti, in sala 23-25 a complexului Romexpo. Ingerul Godskitchen aterizeaza din nou in Bucuresti, aducand pentru acest eveniment un maestru incontestabil al muzicii electronice: Paul Oakenfold (foto)! Paul si DJ Chriss, care va asigura warm-up-ul, vor fi insotiti de dansatori extraordinari, care vor avea grija sa expuna perfect atmosfera unica Godskitchen si Camel. (Raluca Grintescu)

DRUM. In aceasta seara, clubul Eclipse va eclipsa cu o serie de invitati pe masura: KidlazY & Bully (Darke*st), Snow, Mc Tina (AnonimTM / Bau), Dudu (AnonimTM) si VRT vor presta la pupitre muzica pe gustul consumatorilor de druma€™na€™base. Intrarea este 13 RON, dar include o bautura energizanta. (R.G.)

CLUB A. Singura trupa de rock celtic sarbatoreste sapte ani de existenta printr-o serie de concerte. Miercuri, 22 noiembrie, trupetii se vor opri in Club A, la ora 19:30. Cu prilejul acestui concert, Blackbeers inaugureaza o noua tinuta scenica, inedita iar seara va fi plina de surprize! Intrarea: 7 RON. (R.G.)

GROOVE. In aceasta noapte, de la ora 23:00, la Silver Club va avea loc ""The Groove Party"". Organizatorii propun o noapte cu muzica de calitate intr-o atmosfera ""groovy"". Vor concerta DJ Ruky, Junior (chitara), Maki Makengo (congas) si John Doe (chitara). (M.N)

VADER. Concertul Vader (foto) de la Bucuresti (Casa de Cultura a Studentilor) - in memoriam Chuck Schuldiner - va avea loc la 13 decembrie, ora 20:00. Pentru unii, semnificatia unei zile de ""13"" se reduce doar la o ""explicatie"" frivola, dar foarte populara: ghinion! Pentru adevaratii fani ai genului death metal, ziua de 13 decembrie este o zi cu adevarat nefasta: a incetat din viata Chuck Schuldiner, chitarist al legendarei trupe Death. In deschidere: Past Redemption (Bulgaria), Taine si Amon Din (Serbia). Biletul: 35 RON si 45 RON in seara concertului. (R.G.)

EFECTUL DE SEARA. Luni, de la ora 18:00, suntem invitati la Club Underworld, la cea de-a doua intalnire cu tineri artisti talentati, intitulata ""Efectul de seara"". Dupa ce acum doua saptamani invitati au fost Carmen Vidu si Augustin Cupsa, de asta data vom discuta cu Gianina Carbunariu (regizor, dramaturg) si Mitos Micleusanu (realizatorul emisiunii Planeta Moldova). Accesul si discutiile sunt libere. Moderatori: Catalina George, Bogdan Nita si Ovia Herbert. (Claudia Daboveanu)

UNDER. Daca aveti chef de ceva mai ""hardcore"" mergeti la Underworld. Joi, 23 noiembrie, va avea loc petrecerea intitulata sugestiv ""Not Another Teenage Riot"" iar din line-up fac parte: Bckt, DJ WAAR, Dropdread, D-Pression si C9H13NO3. O sa ascultati funckcore, dnb, breakcore si raggajungle. Intrarea: 5 RON. (M.N.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.