Marian Constantinescu, aflat de o saptamana la tratament la Campina, din cauza unor dureri de spate, este nemultumit de faptul ca trebuie sa plateasca singur serviciile medicale de care beneficiaza. "Ar fi fost normal ca Jiul sa suporte costul tra
Marian Constantinescu, aflat de o saptamana la tratament la Campina, din cauza unor dureri de spate, este nemultumit de faptul ca trebuie sa plateasca singur serviciile medicale de care beneficiaza. "Ar fi fost normal ca Jiul sa suporte costul tratamentului. Nimeni din conducere nu m-a sunat sa vada cum ma simt si acest lucru e normal sa ma deranjeze. Abia astept sa revin pe teren pentru ca Jiul a castigat cu mine in teren sase puncte", a declarat Constantinescu.
Pe de alta parte, mai multi fotbalisti de la Jiul s-au aratat nemultumiti de faptul ca nu si-au primit salariile din luna septembrie. Portarul Dumitru Hotoboc, amendat cu suma de 1500 de dolari pentru ca a refuzat sa fie rezerva in meciul cu Universitatea Craiova si pentru ca a fost eliminat dupa ce l-a lovit pe jucatorul Bogdan Apostu, in partida cu UTA Arad, recunoaste ca a gresit, insa considera prea mare penalizarea impusa de club. "Mi se pare cam drastica amenda, dar prin faptul ca am dat cu piciorul multor oferte cred ca am dovedit ca sunt fidel echipei Jiul. Singurul lucru pe care il regret este ca nu voi fi pe teren la meciul cu FC Vaslui", a spus Hotoboc. Patronul clubului Jiul Petrosani, Alin Simota, a declarat ca in perioada de transferuri din iarna va achizitiona mai multi jucatori de valoare care sa ajute echipa sa se salveze de la retrogradare. Primele tinte ale clubului din Petrosani erau jucatorii Leonard Naidin, Cristian Silvasan si Alexandru Badoiu, de la "Poli" Timisoara. Un alt jucator de care Jiul se arata interesat este Dumitru Mitu, caruia i-a fost reziliat contractul de CFR Cluj. Mitu a declarat ca nu a fost contactat de nici un oficial al clubului din Valea Jiului, dar ca ar fi dispus sa vina, din iarna, la Petrosani. "Prima optiune o are UTA, pentru ca sunt aproape de casa, dar daca Jiul ma va dori, as veni cu placere la Petrosani", a declarat Mitu, care nu a evoluat nici un minut la CFR in acest sezon, fiind trimis sa se antreneze si sa joace la "satelitul" Unirea Dej dupa ce conducerea clubului ardelean a aflat ca a petrecut intr-un club de noapte. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.