Naomi Campbell, implicata in mai multe cazuri de vatamare corporala, a fost data in judecata pentru a doua oara de o fosta angajata care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o "romanca proasta", informeaza E! online.
Naomi Campbell, implicata in mai multe cazuri de vatamare corporala, a fost data in judecata pentru a doua oara de o fosta angajata care a declarat ca top modelul a batut-o si a jignit-o numind-o "romanca proasta", informeaza E! online.
Gabi Gibson a dat-o in judecata pe Campbell, marti, pentru a doua oara, aducand in sprijinul cazului ei martori noi.
Fosta angajata spune despre Naomi ca este o "bigota violenta" care a jignit-o spunandu-i deseori ca "nu mai esti in lumea a treia, idioato", "romanii nu sunt, de obicei atat de prosti asa cum esti tu" sau "Toate femeile din Romania sunt la fel de patetice ca si tine?" Gibson, care a lucrat pentru Campbell de la sfarsitul anului 2005 pana la inceputul anului 2006, a declarat ca top modelul a lovit-o, a jignit-o si a amenintat-o ca o va acuza de furt pentru ca nu a gasit o pereche de jeansi. Avocatul lui Campbell, David Breitbart, a negat acuzatiile lui Gibson. In iunie, Gibson a acuzat-o pe Campbell de "discriminare" si "vatamare corporala". Aceste prime acuzatii au fost respinse de judecator pentru ca dosarul nu a fost inregistrat in limita de timp legala. Naomi Campbell era asteptata si ieri la tribunal pentru un proces intentat de o alta fosta angajata a sa care a acuzat-o tot de vatamare corporala. Manechinul a fost acuzat de menajera sa, Ana Scolavino, de comportament violent. Scolavino a declarat judecatorului ca modelul, in varsta de 35 de ani, a lovit-o in cap cu un telefon mobil, dupa ce a invinuit-o ca i-a furat o pereche de jeansi. Procurorii care au anchetat cazul i-au declarat judecatorului ca Scolavino a avut nevoie de patru copci in urma loviturii primite in cap.
Campbell, care a respins aceste acuzatii si a negat orice forma de violenta, risca pana la sapte ani de inchisoare si deportarea din Statele Unite, spun expertii juridici. In septembrie, cand a avut loc prima audiere in cazul acestui proces, top modelul nu s-a prezentat la tribunal unde fusese convocata, iar audierea a fost amanata pentru 15 noiembrie. In ultima vreme, tot mai multa lume se plange de excesele de furie ale modelului, care, "cand o apuca furiile" nu mai tine cont de nimic. Presa din toata lumea a scris si cand, furioasa din cauza unui bucatar, a devastat yachtul iubitului ei, unde se afla in acel moment, sau cand, in anul 2000, a pierdut procesul in fata altei asistente personale, pe care a lovit-o de doua ori in cap cu un telefon mobil. Atunci, Campbell a pledat vinovata si i-a platit fostei angajate o suma care nu a fost facuta publica. Mai mult decat atat, avocatul victimei este de parere ca modelul da dovada de cruzime pentru ca profita de iesirile sale necontrolate, purtand chiar un tricou pe a carei fata scrie "Naomi m-a lovit", iar pe spate "si mie mi-a placut". Se mai afirma de asemenea ca manechinul chiar face o serie de reclame in Anglia in care se autoironizeaza pe tema temperamentul ei vulcanic. "Nu numai ca nu ia aceste acuzatii in serios, dar are si beneficii financiare pe aceasta tema", a declarat avocatul lui Gibson, Lambros Lambrou. n (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.