Antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras (foto), a avut o reactie dura la adresa lui Gigi Becali, spunand despre acesta ca nu se pricepe la fotbal, dupa ce boss-ul din Ghencea a afirmat ca meciul Dinamo - Otelul, scor 3-0 in etapa a 15-a Din Lig
Antrenorul Otelului Galati, Petre Grigoras (foto), a avut o reactie dura la adresa lui Gigi Becali, spunand despre acesta ca nu se pricepe la fotbal, dupa ce boss-ul din Ghencea a afirmat ca meciul Dinamo - Otelul, scor 3-0 in etapa a 15-a Din Liga I, a fost unul "amical".
"Pe Gigi Becali nu-l mai bag de mult in seama, chiar daca patroneaza cea mai galonata echipa din fotbalul romanesc. Este totusi un om valoros, dar mi-a dovedit ca se pricepe mai bine la altele, decat la fotbal", a declarat Grigoras intr-o conferinta de presa. La randul sau, directorul general adjunct al galatenilor, Catalin Tofan, a spus: "Derapajele verbale ale unor oameni iresponsabili, precum Gigi Becali, nu mai trebuie comentate. A fost o rabufnire a lui, datorata rezultatului din meciul cu noi, si probabil a evolutiilor Stelei din ultima perioada, pe care vrea sa o mascheze pe seama Otelului si a lui Dinamo". Reactiile celor doi vin in urma spuselor lui Gigi Becali, la finalul partidei Dinamo - Otelul, incheiata cu victoria " cainilor rosii" cu 3-0: "A fost un meci amical!". Tot in urma acestei afirmatii, Dinamo a cerut sanctionarea lui Gigi Becali, in timp ce jucatorii, antrenorii si sefii din "Groapa" au intrat in "silenzio stampa". n (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.