Federatia se implicA In scandalul legat de meciul cu oTelul . Dupa ce conducerea ""cainilor"" a facut memoriu impotriva patronului Stelei, directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat ca Gigi Becali ar trebui sa primeasca pedeapsa maxima.
Desi conducerea, antrenorii si jucatorii se afla in ""silenzio stampa"", dupa ce Gigi Becali a declarat ca are informatii ca partida cu Otelul Galati a fost una strategica, Cornel Dinu nu s-a putut abtine sa nu vorbeasca, la meciul amical cu Dinamo II.

IRONII. Administratorul delegat al ""cainilor"" a ironizat, in stil propriu, reprezentantii mass-media, prezenti pe Stadionul ""Florea Dumitrache"", la meciul de verificare cu echipa secunda. ""Iar a venit puscaria"", a spus Dinu la vederea jurnalistilor, continuand in incercarea de a explica termenul de ""puscarias"": ""Pai cine se uita in gura lui Gigi Becali, sunt ori de la puscarie, ori de la balamuc"". Oficialul dinamovist a continuat la adresa impresarului Cornel Teodorescu, cel care i-a adus la Dinamo pe jucatorii de culoare Ze Kalanga si Blay: ""Poate il transferi si pe Nelson Mandela. Am vazut eu un film bun despre apertheid!"".

APARARE. Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a dat dreptate fostului sau club, care a facut memoriu impotriva lui Gigi Becali, dupa ce acesta a catalogat drept ""amical"" meciul cu Otelul. ""Ar trebui aplicate pedepse maxime pentru astfel de declaratii. E foarte greu sa iesim in Europa cu asemenea personaje"", a spus oficialul federal. De asemenea, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, il sustine pe Lupescu si pe FC Dinamo: ""Nu ar trebui sa vorbeasca daca nu are dovezi. Amenzile sunt prea mici in astfel de cazuri"".