Dan Ostahie, patronul lantului de magazine Altex si Media Galaxy, a declarat ieri ca a renuntat la pachetul de actiuni pe care il detinea la clubul din Giulesti.
Afaceristul detinea 4% din actiunile gruparii giulestene si va ramane in co
Dan Ostahie, patronul lantului de magazine Altex si Media Galaxy, a declarat ieri ca a renuntat la pachetul de actiuni pe care il detinea la clubul din Giulesti.
Afaceristul detinea 4% din actiunile gruparii giulestene si va ramane in continuare sponsor principal la Rapid, calitate pe care o are si la Ceahlaul Piatra Neamt. Ostahie sponsorizeaza echipa giulesteana cu 750.000 de euro pe sezon, in timp ce gruparii nemtene ii ofera 250.000 de euro pe an.
"Am renuntat la pachetul de actiuni de la Rapid si am ramas doar sponsor principal, la fel ca si la Ceahlaul. In masura in care se va putea, grupul de firme pe care il reprezint va sprijini in viitor atat Rapidul cat si Ceahlaul", a declarat Ostahie, care detinea 4% din actiunile clubului giulestean, pentru "News In". Omul de afaceri, care este originar din Piatra-Neamt si este sponsor principal atat la Ceahlaul cat si la Rapid, a mai marturisit ca in meciul de duminica, dintre cele doua echipe, programat la Piatra Neamt in etapa a 16-a din Liga I (ora 20.30), va tine cu echipa orasului natal. "Sentimental vorbind, datorita orasului in care m-am nascut si unde mi-am petrecut anii adolescentei, sunt legat mai mult de Ceahlaul, o echipa pe care am sprijinit-o chiar si cand evolua in liga secunda. Ma bucur ca eforturile nu au fost in zadar si a revenit pe prima scena a fotbalului romanesc. Duminica voi tine cu Ceahlaul", a spus Ostahie. Actionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a recunoscut ca Dan Ostahie a renuntat la actiunile pe care le detinea in noua societate SC Rapid SA, dar totul se va oficializa in Adunarea Generala a Actionarilor, care va avea loc la sfarsitul lunii noiembrie. "Fiecare ia hotararile pe care le crede el de cuviinta. Totul se va sti dupa intalnirea actionarilor, cand vom inregistra si noua societate la Registrul Comertului", a spus Copos pentru "News In".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.