N-au uitat vremurile bune . Potrivit cotidianului turc Milliyet, oficialii ""vulturilor"" l-au contactat pe Mircea Lucescu, in vederea preluarii functiei de antrenor principal din sezonul viitor, insa romanul a cerut timp de gandire.
Conducerea
N-au uitat vremurile bune . Potrivit cotidianului turc Milliyet, oficialii ""vulturilor"" l-au contactat pe Mircea Lucescu, in vederea preluarii functiei de antrenor principal din sezonul viitor, insa romanul a cerut timp de gandire.
Conducerea lui Besiktas nu este la prima tentativa de a-l convinge pe Mircea Lucescu sa revina la carma formatiei careia i-a adus un titlu de campioana. Pana acum, tehnicianul roman a respins elegant toate ofertele turcilor, spunandu-le ca n-ar proceda cinstit fata de patronului lui Sahtior Donetk, Rinat Ahmetov, care il plateste regeste, 3 milioane de euro pe sezon.

SITUATIE. Presedintele Yildirim Demiroren, laolalta cu toti baskanii gruparii Besiktas, nu mai vor sa auda de Jean Tigana. Cu francezul la timona, echipa turca are un sezon dezastruos. Dupa 0-2 acasa cu Totteham si 1-2 in Stefan cel Mare, cu Dinamo, in grupa B a Cupei UEFA Besiktas a ratat, in proportie de 90 la suta, calificarea in primavara europeana. Iar dupa 0-1 in campionat, pe propriul teren, cu modesta Sivasspor, in runda a 11-a, nici titlul de campioana nu mai pare a fi un obiectiv realizabil. Tigana este pe faras, iar Lucescu senior, favorit pentru a-i lua locul.
""Tot ce vreau de la voi este sa-mi dati un timp de gandire pana la sfarsitul lunii decembrie. Imi voi anunta decizia inainte de Anul Nou"", sustine cotidianul Milliyet ca i-ar fi raspuns antrenorul roman lui Demiroren, care l-ar fi contactat deja in acest sens. Milliyet mai noteaza ca Il Luce le-ar mai fi transmis sefilor ""vulturilor"" sa nu-si faca iluzii: ""Am promisiuni de indeplinit in Ucraina si nu vreau sa las pe nimeni fara «acoperire». Sunt constient si de situatia in care se afla echipa in prezent si sa nu va asteptati sa am o bagheta magica, chiar daca as fi fericit sa lucrez din nou la Besiktas"".
Altfel, Tigana nu vrea sa plece de la club daca nu este demis. ""Nu voi pleca din proprie initiativa"", a spus francezul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.