Gigi Becali a declarat, ieri, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca a refuzat sa mai dea vreo declaratie procurorilor, in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, pana cand nu i se va spune care este val
Gigi Becali a declarat, ieri, la iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca a refuzat sa mai dea vreo declaratie procurorilor, in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale, pana cand nu i se va spune care este valoarea prejudiciului si cine a fost pagubit.
Omul de afaceri a precizat ca procurorii i-au aratat o expertiza, dar ca aceasta nu contine nici o proba impotriva sa. El a recunoscut ca a fost chemat pentru cele 100 de milioane de lei pe care le-a dat ca statul sa ridice o statuie a eroilor aviatori. Dar, statul, nici nu a demarat acest proiect si nici nu i-a dat toti banii inapoi, lucru care l-a suparat rau pe Becali. "Consider ca este o fapta de coruptie, dar ei m-au corupt", a spus Becali, explicand ca a venit la DNA pentru a vedea de ce nu i s-a dat un vapor. "Este ultima zvacnire a comunistilor", crede finantatorul Stelei, citat de NewsIn.
Becali apreciaza ca solutia data de colonelul magistrat Silvestru Boeru, de la Sectia Parchetelor Militare, privind scoaterea sa de sub urmarirea penala, a fost una corecta, spre deosebire felul in care procedeaza procurorul anticoruptie care il ancheteaza acum si care nu cunoaste mecanismele unei asemenea tranzactii. In aceasta cauza, declinata DNA de la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Gigi Becali este cercetat pentru complicitate la abuz in serviciu, de care este acuzat fostul ministru al Apararii Victor Babiuc. (M.A.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.