Sorin Radoi si Gueye Mansour spun ca intalnirea cu UTA Arad, din etapa a 16-a a Ligii I, va fi un meci mare pentru intreg orasul de pe Bega.
"Am muncit foarte mult in meciul de la Craiova si am meritat victoria, insa acum toata lumea din
Sorin Radoi si Gueye Mansour spun ca intalnirea cu UTA Arad, din etapa a 16-a a Ligii I, va fi un meci mare pentru intreg orasul de pe Bega.
"Am muncit foarte mult in meciul de la Craiova si am meritat victoria, insa acum toata lumea din oras vorbeste de meciul cu UTA. Trebuie sa muncim foarte mult in aceasta saptamana pentru a face un rezultat cat mai bun. Nu trebuie sa ne consideram deja invingatori pentru ca ne asteapta un meci greu. Este un derby asteptat de toata lumea. Balace si Oprea sunt singurii care au mai jucat impotriva celor de la UTA si ne-au spus ca este un meci mare pentru intreg orasul", a spus Radoi. Fundasul timisorenilor a afirmat ca nu-l intereseaza situatia lui Sabin Ilie la UTA. "Nu ma intereseaza ce se intampla cu Sabin. Am vazut prin ziare, dar nu vreau sa comentez ce se intampla la alte echipe. Nu putem spune ca UTA este o echipa slaba, mai ales ca va fi un derby si va veni foarte multa lume. Vom face tot posibilul sa tinem suporterii cat mai mult aproape de noi", a precizat Radoi. La randul sau, atacantul senegalez Gueye Mansour (foto) spera intr-o victorie in meciul cu UTA. "Aradenii nu trebuie sa se considere speciali. Toate meciurile noastre sunt foarte grele si importante. Trebuie sa ne concentram, sa jucam foarte bine si sa castigam. Sper sa iasa bine pentru noi si lumea sa fie multumita. Ca atacant, vreau sa inscriu la fiecare meci. Meseria mea este sa dau gol. Nu ma intereseaza de UTA, Steaua, Dinamo sau Rapid, conteaza doar ca Timisoara sa castige", a spus Mansour. Partida " Poli" Timisoara - UTA Arad va avea loc, sambata, de la ora 20,45.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.