Enciclopedia completa a planetei noastre. Editura Rao lanseaza o enciclopedie de inalta calitate, ""Terra"". Acest somptuos ghid vizual surprinde puterea si frumusetea Pamantului, purtand cititorul intr-o calatorie fascinanta din abisurile oceanelor
Enciclopedia completa a planetei noastre. Editura Rao lanseaza o enciclopedie de inalta calitate, ""Terra"". Acest somptuos ghid vizual surprinde puterea si frumusetea Pamantului, purtand cititorul intr-o calatorie fascinanta din abisurile oceanelor pana in luxuriantele paduri tropicale din inaltimile vesnic inghetate pana in adancurile incandescente ale planetei.
Peste 2.000 de fotografii uimitoare si peste 1.200 de harti te fac sa descoperi cele mai impresionante, fermecatoare si insolite locuri de pe Pamant: de la aridul desert Atacama la eruptiile violente ale vulcanului Etna, de la apele involburate ale Nilului la intinderile nesfarsite ale Oceanului Pacific.
EXPERTI. Colectivul de experti de la Institutul Smithsonian confera acestei enciclopedii - aparute in colectia Enciclopedia Rao sub sigla DK - un inalt nivel stiintific prezentat intr-o forma accesibila intregii familii. Imaginile digitale artistice si textul clar contribuie la explicarea unor procese stiintifice complexe, in conditiile unei grafici si tinute tipografice de exceptie.




Semnale Editoriale


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.