Cheltuielile companiilor din portofoliul MEC au fost majorate fata de bugetele initiale, in unele cazuri cu peste 100%, cele mai mari fonduri suplimentare fiind alocate pentru salarii, plati compensatorii, protocol, reclama si publicitate, au declara
Cheltuielile companiilor din portofoliul MEC au fost majorate fata de bugetele initiale, in unele cazuri cu peste 100%, cele mai mari fonduri suplimentare fiind alocate pentru salarii, plati compensatorii, protocol, reclama si publicitate, au declarat surse oficiale, transmite Mediafax. Spre exemplu, cheltuielile de personal ale Companiei Nationale a Huilei (CNH) Petrosani au fost majorate de la 417,1 milioane lei la 437,2 milioane lei, iar cheltuielile CNH pentru reclama si publicitate au fost majorate de 10 ori si au ajuns la 120.000 lei. Cele mai mari cresteri ale cheltuielilor de personal au fost efectuate la companiile miniere Moldomin si Baita Stei, cu 117%, respectiv cu 109,5% fata de limitele maxime stabilite la inceputul anului, prin bugetele de venituri si cheltuieli. Fondul de salarii al Remin Baia Mare a fost majorat cu aproximativ 94% fata de nivelul initial, de la 25,5 milioane lei, la 49,5 milioane lei, iar numarul mediu de personal acceptat la nivelul unitatii a fost stabilit la 2.982 angajati, fata de 1531 de posturi stabilite initial. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.