Fiica cea mare a presedintelui tarii, Ioana Marin Basescu, divorteaza de sotul ei, Bogdan Marin, solistul trupei Proconsul. La Judecatoria Sectorului 1 din Bucuresti, a avut loc, ieri, primul termen al procesului de desfacere a casatoriei,
pe care Ioana Basescu i l-a intentat sotului ei.
Cererea de divort a fost depusa personal de fiica presedintelui in urma cu trei saptamani, dar, oficial, inca nu se stiu motivele pentru care a luat hotararea. Cu toate acestea, exista voci care sustin ca neintelegerile dintre Bodo si fiica presedintelui ar fi aparut dupa ce acesta ar fi avut o aventura cu una dintre garzile de corp de la SPP. De asemenea, anumite surse precizeaza ca Bodo ar fi fost filat de UM 0962, din cauza unor presupuse legaturi cu consumatori de droguri.
In fata judecatorului s-a prezentat Ioana Basescu, insotita de o avocata, precum si reprezentantul in instanta al lui Bogdan Marin, zis Bodo. Discutia in Camera de consiliu a Judecatoriei Sectorului 1 s-a tinut cu usile inchise si a durat doua minute, aceasta nefacand nici un fel de declaratii la iesirea din sala. In afara de desfacerea casatoriei, Ioana Basescu solicita judecatorilor ca, dupa terminarea divortului, sa revina la numele purtat inainte de casatoria cu Bodo. Divortul ar putea fi, insa, destul de complicat avand in vedere ca cei doi detin o vila de sute de mii de euro la Corbeanca.