In fine, in toamna asta buimaca, si o veste buna: cainele Boschito, cel suspectat ca i-ar fi cauzat moartea unuia dintre putinii investitori japonezi de la noi, nefericitul Hajime Hori, duce, spre deosebire de alti patrupezi care nu au decat sansa sa
In fine, in toamna asta buimaca, si o veste buna: cainele Boschito, cel suspectat ca i-ar fi cauzat moartea unuia dintre putinii investitori japonezi de la noi, nefericitul Hajime Hori, duce, spre deosebire de alti patrupezi care nu au decat sansa sa muste pensionari autohtoni neatenti, o viata de vis. Dupa spusele noii sale stapane, o doamna probabil foarte evlavioasa, Boschito, din tot belsugul gastronomic pus la dispozitie, prefera mozzarella si produsele lactate si nu carnea, cum ar fi normal (probabil i s-a aplecat de la carnea japoneza).
Daca, alaturi de Brigitte Bardot, nu putem decat sa ne bucuram de soarta prezumtiv-nevinovatului caine, nu ne putem, totusi, impiedica sa nu ne gandim ca in lumea noastra, a oamenilor mari, cazurile de tip Boschito sunt mult mai numeroase decat in universul canin, in sensul ca, de pilda, demnitari nu numai suspectati, ci de-a dreptul dovediti ca infractori, mananca in asezaminte de lux, catu-i ziulica de lunga, mozzarella, produse lactate, plus carne, alaturi de doamne nu tocmai evlavioase. Asta in vreme ce majoritatea semenilor lor duc existenta de azi pe maine a cainilor vagabonzi.
Nu stiu daca ciobanescul mioritic a fost recunoscut in pretentioasa nomenclatura canina internationala. Daca nu, poate c-ar trebui sa incercam sa acreditam, cu mai multe sanse, o noua rasa: "Caine de Romania".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.