Producatorul Jerry Bruckheimer, un veteran al filmului, al carui nume este sinonim cu actiunea exploziva de pe marele ecran (The Rock, Con Air, Armageddon), isi pune amprenta pe serialul tv numarul unu in prime time-ul din Statele Unite. CSI: Investi

Producatorul Jerry Bruckheimer, un veteran al filmului, al carui nume este sinonim cu actiunea exploziva de pe marele ecran (The Rock, Con Air, Armageddon), isi pune amprenta pe serialul tv numarul unu in prime time-ul din Statele Unite. CSI: Investigatii - acronim pentru Crime Scene Investigation (Investigatie la locul crimei) - spune povestea eroilor criminalisti, putin cunoscuti si mai putin intelesi - investigatori autorizati.

ECHIPA. Gil Grissom, seful echipei de detectivi, este un veteran cu o experienta de 17 ani, care lucreaza zi si noapte pentru Biroul de Investigatii din Las Vegas. Criminalistii lui sunt: Catherine Willows, un expert care pune in balanta dragostea pentru munca si devotamentul fata de fetita sa; Warrick Brown, un analist genial, pasionat de slujba sa si dependent de jocurile de noroc; Nick Stokes, care are sarm si fler, si Sara Sidle - cel mai nou membru al echipei si fosta colega de incredere a lui Grissom. Echipa CSI se ciocneste uneori cu capitanul Jim Brass, fostul lor sef, acum repartizat la divizia de criminalistica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.