E clar, toamna asta se numara Loganurile Break de la Jurnalul! Asta a aflat-o ieri si Marin Stoica (57) din Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, dupa ce s-a ""capatuit"" cu una dintre masinile puse la bataie de Jurnalul National. Vreme de 30 de an

E clar, toamna asta se numara Loganurile Break de la Jurnalul! Asta a aflat-o ieri si Marin Stoica (57) din Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu, dupa ce s-a ""capatuit"" cu una dintre masinile puse la bataie de Jurnalul National.

Vreme de 30 de ani, Marin a fost sef sectie ""Preparate din carne"" la o intreprindere cu nume sonor prin anii a€™80, iar apoi, dupa Revolutie, a intrat in politica, iar intre 1996 si 2000 a fost primarul comunei Adunatii Copaceni. Dupa ce a schimbat partidul, a schimbat si scaunul: l-a dat pe cel de primar pentru cel de presedinte de organizatie de partid.

Fostul primar e abonat la Jurnalul National si-l citeste cu regularitate, in fiecare dimineata. Cand nu castiga Loganuri (ceea ce nu i s-a intamplat oricum, decat o singura data), se ocupa cu importante treburi de partid ori are grija de nepoata sa, Georgiana, eleva in clasa a VII-a.

Loganul o sa-l pastreze si, in schimb, o sa vanda vechea Dacie Nova pe care o conduce acum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.