Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus intr-o emisiune televizata ca fostul international Adrian Ilie i-a cerut o foaie de transfer pentru mijlocasul Ovidiu Petre in valoare de 5 milioane de euro.
Dupa ce anuntase transferul lui Mirel Radoi ba l
Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus intr-o emisiune televizata ca fostul international Adrian Ilie i-a cerut o foaie de transfer pentru mijlocasul Ovidiu Petre in valoare de 5 milioane de euro.
Dupa ce anuntase transferul lui Mirel Radoi ba la Portsmouth, ba la Real Madrid, Gigi Becali spune ca a primit o oferta foarte generoasa pentru Ovidiu Petre din partea fostului international Adrian Ilie, care actualmente este si impresar.
REFUZ. Becali spune ca a analizat oferta, dar nu o poate lua in considerare, pentru ca nu vrea sa destrame echipa. ""Am primit o oferta foarte buna pentru Ovidiu, in valoare de aproximativ 5 milioane de euro. Am refuzat, pentru ca nimeni nu pleaca de le Steaua, vrem o echipa tare la anul pentru Liga Campionilor"", a spus patronul ros-albastrilor. Adrian Ilie a confirmat ca a cerut foaia de transfer, dar a afirmat ca nu are o oferta concreta pentru internationalul roman, ci numai incearca sa-si faca si meseria de impresar, propunandu-l pe mijlocasul stelist unor cluburi din strainatate. ""Mai e cale lunga pana la un eventual transfer"", a spus ""Cobra"". Altfel, mijlocasul francez al belgienilor de la Charleroi, Fabien Camus, a explicat motivele pentru care a refuzat sa vina in Ghencea impreuna cu Thereau. ""Sa ajung la Steaua insemna sa joc sase meciuri in Liga Campionilor si atat. Apoi, nu cunosc nici macar o echipa din campionatul Romaniei. Thereau s-a dus acolo, dar mi-a spus ca a trait momente de dubiu in cariera sa si nu putea sa refuze o asemenea oferta. Nu trebuie uitat ca si banii sunt importanti, dar mie imi place sa joc"", a spus Camus.

Sosire
Delegatia ucraineana va sosi la Bucuresti pentru meciul cu Steaua luni, 20 noiembrie, cu o cursa charter, si se va caza la Hotelul Crowne Plaza. Antrenorul Anatoli Demianenko va sustine in aceeasi zi o conferinta de presa la stadionul Steaua, care va incepe la ora 18:20. Antrenorul Cosmin Olaroiu va avea si el o conferinta la care va participa si un jucator. Antrenamentul oficial al Stelei va avea loc de la ora 16:30 pe terenul 6, accesul presei fiind permis in primele 15 minute. Neclintit


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.