Sabin Ilie a fost suspendat pe termen neliminat de la antrenamentele si meciurile echipei UTA Arad, pentru "abaterile disciplinare care au adus prejudicii de imagine clubului", ca urmare a implicarii sale intr-un scandal intr-un club de noapte. De as
Sabin Ilie a fost suspendat pe termen neliminat de la antrenamentele si meciurile echipei UTA Arad, pentru "abaterile disciplinare care au adus prejudicii de imagine clubului", ca urmare a implicarii sale intr-un scandal intr-un club de noapte. De asemenea, fotbalistul a fost amendat si i-au fost blocate drepturile financiare. In plus, a fost trimis sa se antreneze cu echipa-satelit a clubului UTA, Gloria Arad, care evolueaza in Liga a III-a. Sanctiunile au fost anuntate ieri de Comitetul Director al clubului aradean. Antrenorul Gloriei Arad, Mihai Petcut, a declarat ca nu stie daca-l va putea folosi pe Sabin Ilie la meciurile oficiale. "Nu stiu daca poate juca, pentru ca nu face parte din lotul comun anuntat federatiei. Ar fi totusi o posibilitate, pentru ca el s-a transferat la UTA din strainatate si poate fi anuntat la federatie in lotul comun. Daca vine la antrenamente cu mine e bine, fac si program special cu el daca mi se cere. Eu totusi cred ca ar fi mai util pentru UTA in meciul de la Timisoara", a explicat Petcut. Sabin Ilie a fost implicat, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un scandal cu angajatii unui sexy-club din Arad, in care se afla pentru a sarbatori victoria, cu scorul de 3-0, obtinuta de UTA in meciul cu Jiul Petrosani. La scurt timp dupa incident, Ilie a fost oprit in trafic de o patrula de politie, a fost amendat cu suma de 200 RON si permisul i-a fost suspendat pe trei luni, pentru conducere sub influenta alcoolului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.