""Dementii"" de la Radio 21 isi doresc o colaborare cu Mircea Badea Daniel Buzdugan si Mihai Morar va trezesc in fiecare dimineata la Radio 21. Pusi pe sotii intotdeauna, ca nu degeaba se cheama emisiunea ""Dimineata DeMenta"", Buzdu si Morar

""Dementii"" de la Radio 21 isi doresc o colaborare cu Mircea Badea

Daniel Buzdugan si Mihai Morar va trezesc in fiecare dimineata la Radio 21. Pusi pe sotii intotdeauna, ca nu degeaba se cheama emisiunea ""Dimineata DeMenta"", Buzdu si Morar spun raspicat ca ar vrea sa renunte la radio si asteapta oferte. Lui Mihai i-ar placea sa fie sofer la Jurnalul National si sa ia ziarele din tipografie si sa i le duca lui Mircea Badea. Iar Daniel vrea sa fie omul care ii da ziarele. ""Eu si Mihai suntem fanii lui Mircea. Ne place foarte mult revista presei facuta de el. Dovedeste ca poate sa faca spagat si intelectual, nu numai pe doua scaune. Nu stiu daca ar avea timp, dar ar fi frumos sa aiba o rubrica la noi in emisiune"", a marturisit Buzdugan.

CAMPANIE. Daniel si Mihai se vor implica si in niste actiuni dedicate copiilor bolnavi de SIDA. ""Trebuie sa-i facem pe oameni sa inteleaga ca aceasta boala nu se ia printr-o simpla strangere de mana. Nimeni nu le-a explicat mai ales celor din mediul rural ce inseamna SIDA. Este foarte important ca un om cu un capital de simpatie destul de mare sa se implice in astfel de proiecte"", sunt de parere cei doi.

MAKING OF. La sedinta foto, Buzdugan si Morar au fost la fel ""dementi"". S-au jucat spanzuratoarea cu nume din ""Lista lua€™ secua€™"". Daniel a cam fost ""torturat"" pentru a ""turna"" tot ce stia. A fost lasat sa apeleze si la varianta ""suna un prieten"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.