EVENIMENT. Pentru concertul ""Celelalte Cuvinte - 25 de ani"", biletele s-au pus astazi in vanzare, costa 25, 35 si 45 RON si se gasesc la Muzica, bilete@celelalte-cuvinte.ro si www.metalhead.ro.
La 11 decembrie, grupul oradean aniverseaza un sfert de secol printr-un concert extraordinar in Sala Mare a Teatrului National, de la ora 19:00. Organizat de Asociatia Culturala Romano-Irlandeza, spectacolul va dura trei ore si va fi cu siguranta unul dintre cele mai importante evenimente rock ale anului, sustinut de un grup din Romania. Calin Pop, Marcel Breazu, Tinu Iovan, Tibi Pop si Ovidiu Rosu vor interpreta pe langa vechile hituri si cateva compozitii inedite din noul album ce va fi lansat in 2007.
In 25 de ani de cariera fara compromisuri, Celelalte Cuvinte a inregistrat urmatoarele albume: Formatii Rock 8 (1/2 disc 1984), Celelalte Cuvinte (1987), Celelalte Cuvinte II (1990), Se lasa rau (1992), Armaghedon (1994), Vinil (1996), Ispita (1997) si NOS (2004). Show-ul de la Bucuresti va incheia seria concertelor ""Celelalte Cuvinte - 25 de ani"", desfasurate de grup la Oradea, Cluj-Napoca, Buzau si Constanta, in noiembrie si decembrie a.c.
La concert vor fi puse in vanzare tricouri si alte materiale promotionale marca Celelalte Cuvinte si se va reedita discul ""Armaghedon"" intr-o editie de lux limitata. Evenimentul este sustinut de Banca Transilvania si are ca parteneri TVR Cultural, Sapte Seri, Jurnalul National, Mix FM, City FM, Maximum Rock, MetalFan, Print Division,Hotel Elizeu, Total Security, Cariere si dB Technologies. Clona Abba