Meciul de pregatire pe care Nationala trebuia sa-l sustina in luna februarie in deplasare cu Germania si cu care directorul FRF Ionut Lupescu s-a laudat intens, a fost amanat pentru toamna anului viitor. La solicitarea lui Piturca, federatia a incerc
Meciul de pregatire pe care Nationala trebuia sa-l sustina in luna februarie in deplasare cu Germania si cu care directorul FRF Ionut Lupescu s-a laudat intens, a fost amanat pentru toamna anului viitor. La solicitarea lui Piturca, federatia a incercat sa gaseasca un adversar puternic pentru "tricolori" inaintea confruntarii oficiale cu Olanda, din 24 martie de la Amsterdam, iar nemtii si-au dat initial acordul, apoi nu au mai fost de acord cu luna februarie. Mircea Sandu (foto) a facut anuntul legandu-se de meciul cu Spania de maine. "Nu pot spune ca este cel mai important amical al Romaniei, deoarece am jucat si cu Germania, vom juca si cu Turcia si vom intalni din nou Germania in septembrie anul viitor. Sunt meciuri importante pentru moral daca le castigi si care pot da anumite informatii antrenorului. Mai e pana la meciul cu Olanda si speram ca vom juca si in februarie cel putin un meci amical. De fapt, cu Germania trebuia sa jucam in februarie, dar s-a amanat. Daca nu vom reusi sa facem un amical, mergem in Cipru si vom face doua meciuri", a afirmat Sandu. De fapt, aceasta ultima afirmatie ramane si cea mai probabila, pentru ca echipele puternice ale lumii si-au stabilit deja calendarul de jocuri cel putin pentru prima jumatate a anului viitor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.