Premierul va fi operat la genunchiul stang in jurul datei de 20 noiembrie, foarte probabil in strainatate, au declarat surse medicale citate de Mediafax. "In functie de rezultatul expertizei, echipa internationala de medici va decide atat data exacta
Premierul va fi operat la genunchiul stang in jurul datei de 20 noiembrie, foarte probabil in strainatate, au declarat surse medicale citate de Mediafax. "In functie de rezultatul expertizei, echipa internationala de medici va decide atat data exacta, cat si locul in care se va efectua operatia. Exista si posibilitatea ca interventia chirurgicala sa se faca in tara, intr-o clinica privata, dar cel mai probabil aceasta va avea loc in strainatate", au afirmat sursele citate. Tariceanu s-a deplasat in ultimele saptamani la Bruxelles, unde a fost consultat deja de un medic renumit in acest tip de afectiune, au precizat surse guvernamentale. Tariceanu a fost implicat, la 25 iulie, in comuna Petresti din judetul Ilfov, intr-un accident de circulatie, in timp ce se deplasa cu motocicleta Harley Davidson dinspre DN1 catre localitatea Corbeanca. La un viraj la dreapta, a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Mondeo, condus regulamentar. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.