Universitatea Craiova a pierdut ieri primul sau meci de cand a preluat-o Stefan Stoica, antrenor poreclit "Mourinho" din Banie dupa cinci partide in care a inregistrat patru victorii si un egal in campionat. Poli Timisoara s-a impus meritat in fata u
Universitatea Craiova a pierdut ieri primul sau meci de cand a preluat-o Stefan Stoica, antrenor poreclit "Mourinho" din Banie dupa cinci partide in care a inregistrat patru victorii si un egal in campionat. Poli Timisoara s-a impus meritat in fata unei echipe lipsite de cativa titulari, prin golul spectaculos reusit de Gigel Bucur in minutul 35, fostul atacant al Sportului trecandu-si astfel in cont a doua reusita de trei puncte pentru echipa sa, dupa ce a marcat si unicul gol al banatenilor in partida cu Jiul, de acum doua saptamani. La finalul intalnirii, Stoica a admis ca echipa sa nu merita victoria. "Sunt dezamagit pentru pierderea celor trei puncte. Jucatorii mei s-au daruit, insa nu au putut mai mult. Astazi am avut, la un moment dat, in teren patru sau cinci jucatori cu varste sub 20 de ani. De asta nici n-am mai facut ultima schimbare, n-am vrut sa o fac de dragul de a avea trei inlocuiri. Mai avem nevoie de doi, trei jucatori cu experienta, iar odata cu revenirea celor accidentati si a lui Ciuca, in retur alta va fi fata echipei", a explicat Stoica. Pana si patronul Adrian Mititelu nu a avut nimic de obiectat. "Cei mai experimentati jucatori ai nostri au stat astazi pe margine, suspendati sau accidentati. Sunt convins ca in retur ne vom lua punctele inapoi. Cu revenirile celor accidentati plus doua, trei achizitii, alta va fi situatia", a declarat Mititelu. De partea cealalta, Alin Artimon, antrenorul lui Poli, era multumit. "A fost o victorie foarte muncita. Ne-am apropiat iar de prima parte a clasamentului si este o victorie care ne da un moral bun pentru meciul cu UTA. Poate am avut si noroc ca Universitatea a evoluat fara unii dintre cei mai buni jucatori, insa o echipa mare mai trebuie sa aiba si sansa", a declarat Artimon. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.