In timp ce Romania joaca impotriva Spaniei, Olanda nu sta nici ea degeaba. Adversara tricolorilor in cursa pentru Euro 2008 intalneste maine la Amsterdam reprezentativa Angliei, tot intr-o partida amicala. REVENIRE. Surprinzator, selectionerul Ma

In timp ce Romania joaca impotriva Spaniei, Olanda nu sta nici ea degeaba. Adversara tricolorilor in cursa pentru Euro 2008 intalneste maine la Amsterdam reprezentativa Angliei, tot intr-o partida amicala.

REVENIRE. Surprinzator, selectionerul Marco van Basten l-a convocat la lot pe Clarence Seedorf. Antrenorul olandez si-a adus aminte de existenta lui Seedorf dupa accidentarea lui Wesley Sneijder. Jucatorul lui Ajax Amsterdam a suferit o contuzie la genunchi in timpul meciului de campionat PSV Eindhoven, devenind astfel indisponibil. In ceea ce-l priveste pe mijlocasul lui Milan, este prima prezenta la echipa nationala dupa mai bine de doi ani. El nu a mai evoluat pentru Olanda de la Euro 2004 si parea iesit definitiv din planurile selectionerului. Chiar daca Van Basten a negat acest fapt: ""N-am spus niciodata ca nu mai are nici o sansa. Dar Clarence e in competitie cu Van der Vaart si Sneijder, pe care i-am preferat pana acum"". La randul sau, Seedorf este gata sa profite de aceasta oportunitate. ""Nu va fi usor sa-mi castig un loc in echipa, dar sunt fericit pentru sansa care mi-a fost oferita.""

ABSENTI. De partea cealalta, pentru antrenorul Steve McClaren, situatia este mai putin placuta. Sase jucatori convocati initial pentru confruntarea cu Olanda au devenit indisponibili, majoritatea dupa etapa a
12-a din Premier League. Pe langa Chris Kirkland, portarul echipei Wigan care asteapta in aceasta saptamana nasterea primului sau copil, cinci jucatori nu vor fi apti de joc din cauza unor accidentari. Este vorba de Gary Neville (Manchester United), Darren Bent (Charlton), Stewart Downing (Middlesbrough), Scott Parker (Newcastle) si Ledley King (Tottenham). Selectionerul Steve McClaren a decis insa ca deocamdata sa nu convoace alti jucatori.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.