Gigi Netoiu (foto dreapta) a primit un raspuns dur din partea clubului Dinamo, dupa ce intr-un interviu aparut sambata intr-un ziar de sport i-a catalogat pe Nicolae Badea, Vasile Turcu si Cristi Borcea, toti actionari in "Groapa", drept "imbecili".
Gigi Netoiu (foto dreapta) a primit un raspuns dur din partea clubului Dinamo, dupa ce intr-un interviu aparut sambata intr-un ziar de sport i-a catalogat pe Nicolae Badea, Vasile Turcu si Cristi Borcea, toti actionari in "Groapa", drept "imbecili". Netoiu s-a retras dintre oamenii care dadeau bani la Dinamo in vara, iar dupa cele doua infrangeri de saptamana trecuta a criticat dur politica de transferari. "Se pare ca unora nu le place ca Dinamo nu vrea sa mai plateasca tribut pentru a-si asigura servicile unor jucatori de valoare. Dinamo nu va mai accepta politica de transferuri preferentiale sau <<la pachet>> doar pentru satisfacerea unor terte interese. Domnul Netoiu ne-a catalogat drept <<imbecili>> pentru ca ne-am trezit la timp inainte de a repeta dramele Rocar, Craiova, Pitesti", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul oficial al lui Dinamo. "Pentru toti jucatorii veniti la Dinamo, clubul a platit, la momentul transferurilor, direct catre cei care detineau drepturile federative. Avand in vedere istoria jucatorilor adusi de dansul, putem spune ca Gigi Netoiu nu a fost niciodata un Mos Craciun pentru Dinamo", au mai notat actualii actionari. Impotriva "Comandantului" s-au manifestat sambata seara si suporterii alb-rosii, care l-au injurat copios pe acesta in timpul meciului cu Otelul. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.