Liberalii i-au sarit in cap impaciuitorului lui Stolojan cu Tariceanu, ministrul Gheorghe Flutur. In sedinta de ieri a Comitetului Executiv al PNL, Flutur a fost atacat de Ludovic Orban, Crin Antonescu si Teodor Atanasiu, acestia cerandu-i sa se
Liberalii i-au sarit in cap impaciuitorului lui Stolojan cu Tariceanu, ministrul Gheorghe Flutur. In sedinta de ieri a Comitetului Executiv al PNL, Flutur a fost atacat de Ludovic Orban, Crin Antonescu si Teodor Atanasiu, acestia cerandu-i sa se hotarasca de partea cui este: a lui Tariceanu, din al carui cabinet face parte, sau a lui Stolojan? Se simte parazit, l-a mai intrebat Crin Antonescu, aluzie la declaratia lui Stolojan potrivit careia conducerea PNL ar fi parazitara. Liberalii au evitat insa sa ia vreo decizie in privinta unei discutii cu Stolojan pana la intalnirea cu filialele din Muntenia si Transilvania. Oficial, decizia CEX a fost ca Stolojan poate deveni membru PNL daca respecta ""conducerea in exercitiu"". Pentru a se asigura ca ideile lui nu fac prozeliti, liderii PNL au decis ca ""adeziunea la asa-zisa platforma sau oricare alt proiect politic din afara PNL este incompatibila cu calitatea de membru PNL"". ""Cei care au semnat aceasta platforma au ragazul sa mediteze. Nu este o decizie de excludere, ci este un avertisment"", a precizat purtatorul de cuvant al PNL, Varujan Vosganian, care, marcat de subiect, l-a confundat pe Teodor Melescanu cu Theodor Stolojan.
Comitetul Executiv a mai decis si ca nu sunt motive pentru convocarea unui congres extraordinar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.