Ministrul Integrarii Europene Anca Boagiu a gafat, sambata la Galati, rebotezandu-l pe presedintele PD, Emil Boc dupa numele sefului statului, Traian Basescu. Episodul s-a consumat la Consiliul de Coordonare al PD Galati, unde au participat atat Boag
Ministrul Integrarii Europene Anca Boagiu a gafat, sambata la Galati, rebotezandu-l pe presedintele PD, Emil Boc dupa numele sefului statului, Traian Basescu. Episodul s-a consumat la Consiliul de Coordonare al PD Galati, unde au participat atat Boagiu, cat si Boc. Ministrul Integrarii a facut referire la contributia lui Boc la succesul inregistrat la Bruxelles, unde PD a devenit membru asociat al PPE, adresandu-i-se acestuia cu "Traian Boc". "PD a votat pentru prima data in cadrul Biroului politic al PPE, prin mana presedintelui nostru Traian Boc", a spus Boagiu, care a izbucnit in ras odata cu participantii la sedinta PD Galati. "Gura pacatosului, adevar graieste", a comentat ea. Liderul PD Emil Boc nu s-a aratat deranjat de faptul ca a fost "botezat", sustinand ca fratele sau poarta acest nume, respectiv Traian Boc. Tot la acest eveniment, Boagiu a sustinut ca activitatea intensa a ministrilor PD este unul din principalele motoare ale integrarii Romaniei in UE. "Nu spun povesti in acest moment, din numarul mare al ministrilor care au lucrat pentru atingerea acestui deziderat, numai doi sunt ai PNL: ministrul Finantelor si ministrul Agriculturii", a spus Anca Boagiu. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.